Företag

Information till företag angående partihandel
Ibland kan företag behöva köpa in eller sälja ett större antal produkter, hos mTorget går det alldeles utmärkt! Inget parti är för litet eller för stort och ni sparar både tid och pengar genom att köpa eller sälja kompletta partier. En fråga som ofta uppstår är ifall processen är lång och krånglig, men den är faktiskt lättare än man kan tro! Ta en titt nedan för att se hur det hela går till.

Att sälja ett parti i 4 enkla steg:

1.  Kontakta oss genom att skicka ett e-mail till kontakt@mtorget.se.

2.  Vi skickar en Excelfil.

3.  Allt ni behöver göra är att fylla i den information som saknas, bl.a. produkternas serienummer och skick. Därefter skickar ni tillbaka Excelfilen till oss. Vi återkommer med ett preliminärt prisförslag för hela partiet, superenkelt!

4.  Om ni är nöjda med det preliminära prisförslaget arrangerar vi upphämtning av produkterna som därefter transporteras till vår servicepartner mCare Sweden för en servicekontroll. Efter att våra tekniker har genomfört servicekontroll av samtliga produkter justeras det preliminära prisförslaget, antingen uppåt eller neråt beroende på vad som uppdagas under servicekontrollen. Som ett sista steg kommer vi överens om ett slutgiltigt prisförslag, vilket även blir summan som betalas ut till er.

Att köpa ett parti:

Kontakta oss genom att skicka ett e-mail till kontakt@mtorget.se. Specificera den produkt eller de produkter som ni är intresserade av, antalet enheter samt er preliminära budget. Vi återkommer så fort vi kan med mer information gällande er förfrågan.

Attraktiva priser

Vår prisalgoritm baserar prisförslaget på produktens serienummer i kombination med ca. hundra andra faktorer. Vår marknadsföringsräckvidd, kompetens och diagnostiska kapacitet ger oss en konkurrensfördel på marknaden och vi är stolta över att kunna erbjuda ett rättvist prisförslag med snabb och pålitlig utbetalning.

Miljövänligt

De senaste åren har arbete med hållbarhet och återvinning hamnat i fokus mer och mer. Många företag har valt att göra mer för samhället och infört program (Corporate Social Responsibility) som på olika sätt värnar om miljön och skapar förutsättningar för ett hållbart utnyttjande av resurser. Återvinning och återanvändning har naturligtvis blivit en central del av dessa ansträngningar.

Att handla begagnade produkter är alltså ett sätt för företag att spara pengar, göra något för samhället och förbättra den ”image” som projiceras utåt mot kunderna. Sen ska vi inte heller glömma att en snabb och smidig försäljning av gamla produkter som inte längre används även förbättrar kassaflödet och således företagets likviditet.

Små partier

Väljer du som företagare att sälja styckvis eller mindre partier till oss (max 5 st) så kan du även använda dig av vårt enkla själv service system www.mtorget.se/salja. Här fyller du själv i enhet för enhet och skapar din egna order. Du får då en förbetald fraktsedel och kan skicka in produkterna som vanligt.

När kontroll av produkterna är klara så skickar vi ut fakturainformation per mail och ni fakturerar oss för enhetens slutsumma. När vi mottagit fakturan, kommer betalning ske inom 7 arbetsdagar till det konto du bifogat på fakturan.