24 FLASH SALE! 5% rabatt på utvalda iPhone och iPad. Gäller t o m 20/7-2017.

FLASH SALE

iPhone 7

6 649 kr

6 999 kr

moms 0%


iPhone 7, 128GB, Black, Produktens ålder: 3 månader

Original photos:

Denna produkt levereras med originalladdare och kartong.
Full specifikation

Färg:

Black

Minne:

128GB

Operativsystem:

10.3.2

Produktens ålder:

3 månader

Apple garanti till och med:

2018-05-08

Garanti

Denna produkt har 12 månader garanti. Produkten kan vara oöppnad, rekonditionerad eller begagnad. Läs mer i teknisk specifikation för att ta reda på ålder, se även bilder för att se skicket tydligt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalitet

Mycket bra skick: Detta är en produkt som för sitt skick kan misstas för ny, det lilla slitage som är på den är knappt märkbart, inga defekter. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Frakt

Denna produkt skickas inom en arbetsdag. Vi använder oss av PostNord MyPack och denna tjänst är kostnadsfri, vilket innebär att man får ett kollinummer och kan hämta ut paketet direkt när det ankommer till ditt lokala postombud. Till företagskunder erbjuder vi även Parcel 17.00 för en mindre kostnad och du får leverans direkt till ditt kontor.
Enligt distanshandelsavtalslagen har du som konsument rätt att ångra ditt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det att du mottagit varorna.Du kanske även är intresserad av dessa produkter