CTO MacBook Pro Retina 15″
Produktens ålder: 61 månader
Processor: 2,6 GHz Intel Core i5
Minne: 16 GB 1600 MHz DDR3
Grafikkort: Intel HD Graphics 4000 1536 MB
Skärmupplösning: 2880 x 1800
Hårddisk: 500 GB HDD
Operativsystem: 10.12
Apple garanti till och med: Expired
Saknas originalkartongen och dess övriga innehåll? Ja
warranty6.png

Denna produkt är kvalitetssäkrad av en Apple-auktoriserad tekniker. Vi lämnar därför en garanti på 6 månader vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Bra skick: Detta är en produkt som för sin ålder är i gott skick, de syns på produkten att den är använd men den har inga skador. Någon mindre repa eller buckla kan finnas, men av mycket liten karaktär. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Denna produkt skickas inom 3 arbetsdagar. Till privatpersoner skickar vi med PostNord MyPack, vilket innebär att man får ett kollinummer och kan hämta ut paketet direkt när det ankommer till ditt lokala postombud. Till företagskunder skickar vi med DPD 16.00 och du får leverans direkt till ditt kontor.
Enligt distanshandelsavtalslagen har du som konsument rätt att ångra ditt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det att du mottagit varorna.

Tre skäl att handla hos mTorget

Steg 1: Apple diagnostik

När en produkt kommer fram till vår partnerverkstad skannas produktens serienummer och matchas mot Apple’s databas för att säkerställa att vi fått in en äkta Apple-produkt. Alla interna komponenter kontrolleras och Apple-certifierade teknikerna ser till att de når upp till alla föreskrivna standarder. För att säkerställa att produkten är fullt funktionell kontrollerar teknikerna även alla portar, söker efter potentiella defekter och kontrollerar batteriets hälsa. Allt för att du ska få en produkt som kan användas fullt ut och under en lång tid!

Steg 2: Rengöring & servicekontroll

Direkt efter att du har skrivit in ditt serienummer genererar vårt sofistikerade system ett prisförslag. För att förbättra värderingen har du även möjlighet att svara på ett antal frågor gällande skicket av din produkt. Svaren på frågorna kommer att påverka prisförslaget antingen i negativ eller positiv riktning. Vårt mål är att snabbt och enkelt ge en marknadsmässig värdering så att både partnerna är nöjda och väl medvetna om vad som gäller.

Steg 3: Garanti

Vår garanti är giltig minst 6 månader och du har möjlighet att förlänga denna med upp till 12 månader extra. Vår garanti täcker, precis som Apples egna, hårdvarufel som uppstår under garantitiden. Vår garanti fungerar ej som försäkring, dvs drulle eller mjukvarufel är något man får stå för själv.

CTO MacBook Pro Retina 15″

11 999 kr

(moms 0%)

Model: MC976LL/A

Denna produkt levereras med originalladdare.

OBS! Skadat ytskikt i mitten av skärmen. Inte märkbart när skärmen är igång.