Mac Pro

Mac Pro Black, 3.7GHz Quad Core, 12GB, 256GB SSD, Produktens ålder: 45 månader

Original photos:

Model: ME253LL/A

Denna produkt levereras med elsladd.

Denna produkt är tyvärr redan såld, titta gärna på våra andra produkter genom att navigera i vår meny.


Full specifikation

Processor:

3.7GHz Quad Core

Minne:

12GB

Grafikkort:

2xAMD FirePro D300

Skärmupplösning:

External Resolution: Up to 4096 by 2160 pixels at 24Hz (HDMI) Up to 5120 by 2880 pixels (Thunderbolt)

Hårddisk:

256GB SSD

Operativsystem:

10.12.3

Produktens ålder:

45 månader

Apple garanti till och med:

Expired

Saknas originalkartongen och dess övriga innehåll?

Ja

Garanti

Denna produkt har 12 månader garanti. Produkten kan vara oöppnad, rekonditionerad eller begagnad. Läs mer i teknisk specifikation för att ta reda på ålder, se även bilder för att se skicket tydligt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalitet

Bra skick: Detta är en produkt som för sin ålder är i gott skick, de syns på produkten att den är använd men den har inga skador. Någon mindre repa eller buckla kan finnas, men av mycket liten karaktär. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Frakt

Denna produkt skickas inom en arbetsdag. Vi använder oss av PostNord MyPack och denna tjänst är kostnadsfri, vilket innebär att man får ett kollinummer och kan hämta ut paketet direkt när det ankommer till ditt lokala postombud. Till företagskunder erbjuder vi även Parcel 17.00 för en mindre kostnad och du får leverans direkt till ditt kontor.
Enligt distanshandelsavtalslagen har du som konsument rätt att ångra ditt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det att du mottagit varorna.Du kanske även är intresserad av dessa produkter